Over ons

Service en een goed advies

Sunteam Automatisering is dé specialist voor computers, reparaties, netwerken, webhosting & webdesign, software en meer.
Voor al uw ICT-gerelateerde zaken bent u bij ons aan het goede adres.
Goede service en een uitgebreid advies staan bij ons op een hoog niveau.

Ons Bedrijf

Sunteam Automatisering is in 1994 begonnen als Sunteam Computer Service B.V. door de broers Edwin en Ruud Sundermeijer.
Waar het in die tijd vooral ging om de verkoop en reparatie van computers en randapparatuur is Sunteam inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig automatiseringsbedrijf voor iedereen in en om de Hoeksche Waard.
Gesitueerd aan de Oostdijk in Oud-beijerland kunnen we onze diensten in heel de Hoeksche Waard leveren.
Inmiddels zijn we dan ook een bekende naam in Goidschalxoord, Goudswaard, 's-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas en Zuid-Beijerland en de buurtschappen Blaaksedijk, Bommelskous, Cillaarshoek, De Klem, De Wacht, Greup, Hitsertsekade, Keizersdijk, Kuipersveer, Maasdijk, Middelsluis, Nieuwendijk, Oosthoek, Oudendijk (bij Goudswaard), Oudendijk (bij Strijen), Oudesluis, Reedijk, Schenkeldijk (bij Mookhoek), Schenkeldijk (bij Zuid-Beijerland), Schuring, Sint Anthoniepolder, Steenplaats, Vuurbaken, Westdijk, Zinkweg, Zuidzijde, Zwanegat en Zwartsluisje.
Maar ook buiten de Hoeksche Waard in Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Schiedam, Zwijndrecht en Willemstad hebben we inmiddels vaste klanten.
Maar waar u ook vandaan komt, wij helpen u graag!

Onze visie

Wij willen onze klanten graag helpen met al hun vraagstukken en problemen rondom de computer. We proberen, daar waar mogelijk, één aanspreekpunt te zijn voor alles wat met de computer te maken heeft.
Service staat daarbij op de eerste plek, maar dan wel voor een redelijke prijs. Voor zowel de consument als kleine(re) bedrijven.
Omdat we proberen één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten hebben we inmiddels een breed scala aan producten en diensten.

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten producten die wij leveren:

Daarnaast leveren we ook veel verschillende diensten:

  • Reparaties, zowel van pc, laptop als andere computer gerelateerde apparatuur, maar uiteraard ook probleemoplossing bij softwarematige problemen.
  • Hulp op afstand, via onze Sunteam Online Support module kunnen we via een actieve internetverbinding uw computer op afstand overnemen (na uw akkoord) en uw probleem op die manier oplossen.
  • Hulp op locatie, wij bieden ook op locatie hulp, voor de gevallen die niet op afstand op te lossen zijn.
  • Datarecovery, softwarematige datarecovery in huis en hardwarematige datarecovery via onze partner Stellar Data Recovery.
  • Domeinregistraties en hosting. Wij hebben een eigen webserver waarop we uw domein kunnen hosten zodat u een goed werkende website, maar ook e-mailadressen kunt gebruiken.
  • Microsoft 365, via Microsoft 365 kunt u bijvoorbeeld een geavanceerdere e-mailbox van Microsoft gebruiken of gebruikmaken van het Office pakket. Lees hier meer.
  • Online back-up, zowel via onze eigen Sunteam Online back-up oplossing of via een eigen NAS of bijvoorbeeld Microsoft Azure.
  • NAS-apparatuur, een Network-Attached Storage apparaat geeft u een centrale plek in het netwerk om uw data veilige op te slaan. Wij maken hierbij gebruik van de producten van Synology. Wij leveren deze apparatuur in combinatie met een onderhoudscontract zodat uw apparatuur altijd up-to-date en veilig blijft.
  • Internetverbindingen, zowel (x)DSL onder onze eigen naam op het netwerk van KPN als glasvezelverbindingen van TriNed op het netwerk van E-Fiber.
  • Netwerkbeheer, wij kunnen uw netwerk optimaliseren en onderhouden zodat u veilig blijft en minder problemen ondervind.
  • VoIP telefonie, telefonie via het internet.
  • Webdesign, zowel een eenvoudige website in eigen beheer als een grafisch pareltje via onze partner Schot Marketing & Communicatie.


En uiteraard zullen we altijd proberen een goede oplossing te vinden voor een vraagstuk die hierboven niet benoemd wordt.

Mocht u geïnteresseerd zijn, vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.