Datarecovery

Per ongeluk het verkeerde bestand of de verkeerde map verwijderd?
Is uw hardeschijf, ssd of memorystick niet meer te benaderen?
Heeft u per ongeluk uw geheugenkaart van uw camera geformatteerd?
Hier komt datarecovery om de hoek kijken!

 

Voorkomen is beter dan genezen.

Dataverlies kan iedereen overkomen en alhoewel datarecovery in veel gevallen data kan terughalen, zijn er situaties waarin dit niet lukt. Voorkomen is dan ook altijd beter dan genezen!
Hoe voorkom ik dan dataverlies? Zorg voor een goede back-up!
Er zijn tegenwoordig allerlei back-up mogelijkheden (online en offline) en welke optie voor u de beste keuze is, hangt helemaal van uw specifieke situatie af. Maar de basis is dat uw belangrijke bestanden op 2 of meer locaties zijn opgeslagen.
Gebeurt er iets met de ene locatie, dan heeft u altijd nog de bestanden van de 2e locatie.
Voor meer informatie over een goede back-up en welke optie voor u de beste is, kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Softwarematige recovery.

Indien u van uw belangrijke bestanden geen back-up heeft, kunnen we allereest proberen een zogenaamde softwarematige recovery uit te voeren om uw bestanden terug te halen.
Wij hebben speciale recovery software tot onze beschikking waarmee wij op verschillende media (hardeschijf, ssd, memorystick, geheugenkaart, etc.) een herstel kunnen uitvoeren.
Afhankelijk van de oorzaak van het dataverlies kan er meer of minder data worden hersteld.
De kosten voor een softwarematige recovery zijn gebaseerd op ons standaard uurtarief en alhoewel een datarecovery soms dagen kan duren, berekenen wij alleen de arbeid die wij nodig hebben om het proces te starten en af te ronden.
Eventueel kan er ook direct een nieuw datamedium worden aangeschaft.

 

Hardwarematige recovery.

Mocht een softwarematige datarecovery niet mogelijk zijn of niet het gewenste resultaat geven, dan is er nog de zogenaamde hardwarematige recovery mogelijk.
Bij een goede hardwarematige recovery wordt het medium in een speciaal laboratorium onderzocht en (afhankelijk van het type medium) indien nodig uit elkaar gehaald. Met gespecialiseerde apparatuur en software kan dan de datarecovery worden uitgevoerd.

Wij werken voor deze hardwarematige datarecovery samen met Stellar Data Recovery.

Als u al weet dat uw op medium geen softwarematige recovery mogelijk is, kunt u uw hardwarematige datarecovery direct aanmelden via onderstaand formulier: