Reparatie

Laat uw smartphone, tablet of laptop nu repareren bij uw vertrouwde specialist! 

 

Is het scherm van uw smartphone defect, gaat uw laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om uw mobiele apparaat geheel af te schrijven. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van Sunteam kan uw mobiele apparaat nog jarenlang mee.

 

Laptop ReparatiesLaptop reparaties

Bij allerlei verschillende soorten problemen met uw laptop, kunt u bij ons terecht. Is bijvoorbeeld uw toetsenbord defect, dan kunnen wij deze voor u repareren of vervangen. Ook leveren wij veel soorten schermen voor uw laptop, welke wij tevens voor u kunnen vervangen. Daarnaast zijn er nog vele andere reparaties mogelijk zoals het repareren van de voedingsaansluiting, het vervangen van de koeling en meer.

 Smartphone reparatiesSmartphone Reparaties

Ook voor problemen met smartphones bent u bij ons aan het juiste adres.
Is uw smartphone gevallen en is nu het scherm gebarsten, geen probleem, wij kunnen deze schermen in de meeste gevallen zonder problemen vervangen. Verder werken wij samen met een betrouwbare partner waar wij de moeilijkere gevallen naar kunnen opsturen, zodat u toch snel weer aan de slag kan met uw smartphone. Wij repareren zowel iPhones als verschillende Android smartphones.Tablet ReparatiesTablet reparaties

Naast smartphones repareren wij ook tablets zoals de iPad en verschillende Android tablets.
Bij tablets is het meest voorkomende probleem een gebarsten scherm of een niet reagerend touchscreen. Sunteam vervangt voor u het scherm waarna het tablet weer tijden vooruit kan. Zoals bij smartphones kunnen wij ook de tablets opsturen naar onze partner bij moeilijkere gevallen. Neem daarom altijd even contact met ons op bij problemen met uw smartphone of tablet, zodat wij u een goed advies kunnen geven.

 


Overige reparaties

Sunteam Automatisering heeft een ervaren team van technische-dienst medewerkers welke een groot assortiment apparaten kunnen repareren, schroom daarom niet om ook met een wat minder gangbaar apparaat langs te komen bij problemen. In alle gevallen bekijken wij of wij uw apparaat rendabel kunnen repareren, indien dit niet het geval is, is het onderzoek gratis.

Onze onderzoekskosten zijn maximaal €75,00 en vervallen bij reparatie. 

 

Vermelde prijzen zijn excl. btw. Actie: voor particulieren betalen wij de btw, hierdoor zijn voor hen de genoemde prijzen incl. btw.