Reparatie

Laat uw smartphone, tablet of laptop nu repareren bij uw vertrouwde specialist! 

 

Is het scherm van uw smartphone defect, gaat uw laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om uw mobiele apparaat geheel af te schrijven. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van Sunteam kan uw mobiele apparaat nog jarenlang mee.

 

Laptop ReparatiesLaptop reparaties

Bij allerlei verschillende soorten problemen met uw laptop, kunt u bij ons terecht. Is bijvoorbeeld uw toetsenbord defect, dan kunnen wij deze voor u repareren of vervangen. Ook leveren wij veel soorten schermen voor uw laptop, welke wij tevens voor u kunnen vervangen. Daarnaast zijn er nog vele andere reparaties mogelijk zoals het repareren van de voedingsaansluiting, het vervangen van de koeling en meer.

 Smartphone reparatiesSmartphone Reparaties

Doordat smartphones tegenwoordig steeds vaker geheel verlijmd zijn, doen wij inmiddels smartphone reparaties niet meer zelf. Voor de meest voorkomende modellen verwijzen wij u naar Tadatel. Tadatel is ook gevestigd in Oud-Beijerland (Alexander Bellstraat 4, tegenover de Gamma).  

 

 


Tablet ReparatiesTablet reparaties

Ook tablets zijn tegenwoordig steeds vaker geheel verlijmd. Daarom zijn wij ook gestopt met het zelf repareren van tablets. Gelukkig kunt u ook voor de meeste tablets terecht bij Tadatel.

 

 

 


Overige reparaties

Sunteam Automatisering heeft een ervaren team van technische-dienst medewerkers welke een groot assortiment apparaten kunnen repareren, schroom daarom niet om ook met een wat minder gangbaar apparaat langs te komen bij problemen. In alle gevallen bekijken wij of wij uw apparaat rendabel kunnen repareren, indien dit niet het geval is, is het onderzoek gratis.

Onze onderzoekskosten zijn maximaal €88,00 en vervallen bij reparatie. 

 

Vermelde prijzen zijn excl. btw. Actie: voor particulieren betalen wij de btw, hierdoor zijn voor hen de genoemde prijzen incl. btw.