Webdesign

Op zoek naar een nieuwe website bij een lokale ondernemer in de hoeksche waard?

Eventueel in samenwerking met Schot Marketing & Communicatie bouwen wij voor u de perfecte website.

Internet

Een website wordt een steeds belangrijker communicatiemiddel. Sunteam heeft zich als automatiseringsorganisatie gespecialiseerd in websiteontwikkeling. Van heldere presentaties tot complexe database toepassingen voor het internet. Bij websiteontwikkeling staan bij ons gebruiksvriendelijkheid en een heldere navigatiestructuur voorop.

Naast een simpele informatieve website is ook een webshop of webapplicatie bij ons een mogelijkheid, afhankelijk van uw wensen kunnen wij hierbij kiezen voor een al bestaand systeem (Wordpress, CS-Cart) of een systeem geheel op maat.

Uiteraard houden wij bij het maken van uw website, webshop of webapplicatie, rekening met mobiele apparaten (smartphones, tablets), door bijvoorbeeld gebruik te maken van een responsive uiterlijk (responsive design) en ook SEO en SSL beveiliging (zie hieronder) wordt niet vergeten.

Wij kunnen voor u dus een geheel op maat gemaakte website verzorgen waarbij uw wensen voorop staan.

Intranet

Een intranet is een bedrijfsnetwerk dat gebaseerd is op internettechnologie. Dit netwerk is een gesloten netwerk binnen het bedrijf ten behoeve van de interne communicatie. Binnen dit intranet kunnen weer verschillende toepassingen worden gedefinieerd zoals persoonlijke communicatie (e-mail), communicatie met een bepaalde groep binnen het bedrijf of gewoon communiceren met alle medewerkers van het bedrijf. Ook binnen een intranet kunnen weer functionele applicaties worden gebouwd zoals documentatiebeheerapplicaties en dergelijke. Sunteam heeft veel ervaring met de bouw van intranet.

Extranet

Over een extranet wordt gesproken als het een zelfstandig bedrijfsnetwerk betreft dat toegankelijk is vanaf het internet. Dit extranet is dan vaak beveiligd met een gebruikersnaam/wachtwoord. Binnen websites wordt dit regelmatig toegepast om een selecte groep van specifieke informatie te voorzien. Sunteam presenteert u graag voorbeelden van extranet die mogelijk ook voor u bruikbaar zijn.

SEO (Search Engine Optimization)

Search Engine Optimization is het optimaliseren van een website om betere resultaten te krijgen bij de verschillende zoekmachines (hogere positie in de resultaten).
Zoekmachines hanteren verschillende algoritmen voor het positioneren van een website. Een aantal van deze zaken zijn niet direct te beinvloeden (bijv. bezoekersaantallen), maar een hoop zaken juist wel.
Sunteam heeft verschillende mogelijkheden om uw site beter vindbaar te maken, maar omdat de algoritmen van de zoekmachines telkens wijzigen, is het nodig om per geval de aanpassingen te maken.
Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden, maar vooral ook de beperkingen van SEO, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

SSL/HTTPS beveiliging

Een SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de website en de bezoeker, zodat alle informatie tussen deze twee punten versleuteld verzonden wordt.
Indien er op een website persoonlijke informatie wordt verzonden/ontvangen is het wettelijk verplicht om deze informatie te beveiligen. Lees hier meer over deze wettelijke verplichting.
Verder stellen steeds meer zoekmachines (waaronder Google) eisen aan deze beveiliging en plaatsen websites met een SSL-Certificaat hoger in de resultaten dan websites welke dit niet hebben.
Sunteam kan verschillende varianten leveren van deze SSL Certificaten en de installatie hiervan volledig voor u verzorgen.

Contact

Ongeacht het project vinden onze adviseurs het belangrijk om uw doelstelling als uitgangspunt te nemen. Vaak komen zij met creative toepassingen, die naast het bereiken van uw doel, ook nog voordelig uitpakken voor uw budget. Voor een eerste, uiteraard geheel vrijblijvend, adviesgesprek kunt u meestal op korte termijn een afspraak maken.
Derhalve werken wij niet met vaste bedragen voor een website, maar berekenen wij de werkzaamheden op basis van onderstaande uurtarief. 

Als u wilt weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0186-620097.

Standaardtarieven

Uurtarief webdesign € 96,00 excl. BTW

 

Portfolio
(let op: niet elke website uit ons portfolio maakt gebruik van de laaste nieuwe technieken omdat deze bijvoorbeeld al meerdere jaren geleden zijn ontwikkeld. De sites hieronder zijn dus alleen een indicatie van wat mogelijk is)

AD-Systemen

AD-Systemen (www.ad-systemen.nl)
AD-Systemen is een leverancier van anti-decubitus systemen.
Deze met Wordpress gemaakte website bevat informatie over de diensten en producten van AD-Systemen.

 

   

Advocatenkantoor Bos

Advocatenkantoor Bos (www.advocatenkantoorbos.nl)
Advocatenkantoor Bos is het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor van Mr. Bos uit Oud-Beijerland.
Deze met Wordpress gemaakte website is een informatieve website waarbij de klant zelf de inhoud kan aanpassen.

  

 

Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard

Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard (www.asdhw.nl)
De Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard geeft het college en de gemeente Hoeksche Waard gevraagd en ongevraagd advies over het sociaal domein. De raad bestaat uit betrokken en ter zake goed geïnformeerde inwoners van de Hoeksche Waard. Deze website gebaseerd op Wordpress en een responsive template is een informatieve website waarbij de klant zelf de inhoud kan aanpassen.

  

Conny Roest

Conny Roest (www.connyroest.com)
Conny Roest is een beeldend kunstenaar uit Oud-Beijerland.
Deze met Wordpress gemaakte website biedt Conny de mogelijkheid haar kunstwerken te tonen aan een breder publiek. Door gebruik te maken van het Wordpress CMS kan de klant zelf nieuwe kunstwerken toevoegen.

  

CuraNed

CuraNed (www.curaned.nl)
CuraNed Zorghulpmiddelen is een onafhankelijke onderneming die hulpmiddelen op het gebied van wonen en mobiliteit levert.
Een eenvoudige informatieve website.

 

DeGraHNV / Regio Rotterdam

DeGraHNV / Regio Rotterdam (www.regiorotterdam.nl)
DeGraHNV / Regio Rotterdam is een hypotheek adviseur uit Oud-Beijerland.
Een eenvoudige informatieve website met de mogelijkheid direct een offerte op te vragen.

 

   

Elcab

Elcab (www.elcab.com)
ELCAB is een toonaangevende voorraadhoudende toeleverancier van elektriciteitskabels.
Een uitgebreide Wordpress installatie met veel producten in verschillende categorieën.
Elk product heeft een koppeling naar uitgebreide informatie in pdf vorm.
Deze website is 2 talig uitgevoerd.

   

 

Stichting DierencentraleStichting Dieren Centrale Nederland (www.dierencentrale.nl)
Dagelijks raken er dieren vermist en worden er dieren gevonden met als gevolg veel verdriet en onzekerheid.
Stichting Dieren Centrale Nederland helpt hierin

Een Wordpress implementatie met specifieke wijzigingen zoals dynamisch te openen lijsten en gedichten.

 

 

Hoeve Doelwyck

Hoeve Doelwyck (www.doelwyck.nl)
Hoeve Doelwyck is een boerderijwinkel en doet aan biologische akkerbouw voor de regio Hoeksche Waard en omstreken.
Een "Single Page" website met alle informatie direct beschikbaar.

 

   

HWFiber

HWFiber (www.hwfiber.nl)
HWFiber is onze website voor alle informatie over de aanleg van glasvezel in de hoeksche waard. Als verkooppunt van de internet, telefonie en televisiediesnten van TriNed op het glasvezelnetwerk van E-fiber, willen wij de klanten van zo veel mogelijk informatie voorzien.
Een eenvoudige, maar functionele website gebaseerd op Wordpress met een responsive thema.

  

Dutch Junior Musical AcademyDutch Junior Musical Academy (www.musicalacademy.nl)
De Dutch Junior Musical Academy leidt kinderen vanaf 5 jaar tot 18 jaar op in het musicalvak. Leerlingen krijgen les in de disciplines zang, dans, spel, performance en integratie. De werkwijze is individueel gericht.
Voor de Dutch Junior Musical Academy hebben wij een webshop gerealiseerd met behulp van het opensource OpenCart. Deze webshop is gekoppeld aan betalingssysteem Sisow en er wordt gebruik gemaakt van een SSL-Certificaat voor veilige betalingen.

 

Fysiotherapie GeensenFysiotherapie Geensen (www.fysiogeensen.nl)
Praktijk voor Fysiotherapie Geensen kenmerkt zich door een open en ontspannen sfeer. De collega’s zijn jong en enthousiast. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het verzorgingstehuis ‘De Open Waard’.
Een website gemaakt met Wordpress welke volledig naar wens is aangepast. Een simpele en functionele website. 

 

 

Industrial Product Solutions

Industrial Product Solutions (www.industrialproductsolutions.nl)
Industrial Product Solutions maakt originele en innovatieve technologische oplossingen voor het cultiveren van planten. Zij gebruiken de laatste technologische producten voor de gehele productielijn voor planten.
Een website gemaakt met Wordpress waarbij de klant geheel zelf de inhoud verzorgt.

 

 

JCLCJCLC (www.jclc.nl)
JCLC: Lifestyle Coaching en Gewichtsbeheersing
Een voorbeeld van een basis Wordpress implementatie.

 

 

 

Jolanda KinderyogaJolanda Kinderyoga (www.jolandakinderyoga.nl)
Jolanda Kinderyoga: Kinderyoga en Ouder/kind Yoga zorgt ervoor, dat je in verbinding komt met jezelf, elkaar en de wereld daarbuiten. Een manier om dingen fundamenteel te veranderen, door de nadruk te leggen op non-verbale communicatie in spel, beweging, plezier en verbinding.
Een basis Wordpress implementatie met een thema welke geheel is aangepast naar de huisstijl van de klant.

  

Runningteam KorendijkRunningteam Korendijk (www.runningteamkorendijk.nl)
Runningteam Korendijk is een team van hardlopers voor de Roparun uit de Hoeksche Waard, maar vooral uit de gemeente Korendijk.
Nadat de vorige webmaster zijn taken had neergelegd, heeft een van onze medewerkers in zeer korte tijd de website opnieuw ingericht. De al bestaande Wordpress installatie is volledig opnieuw ingericht. Ook zijn er een aantal zaken speciaal aangepast om op de website goed te worden weergegeven, waaronder het fotoboek en de koppeling met de Roparun Website.
Verder is deze website geheel SEO geoptimaliseerd. 
 

RDG VerhuurRDG verhuur / RDG Klimmaterialen.nl (www.rdgklimmaterialen.nl)
RDG verhuur een bedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van rolsteigers, inspecteren en onderhouden van klimmaterialen, en leveren van het gehele Altrex assortiment.
Na een gesprek met de klant is er gekozen voor het webshop systeem van Interspire.
Na een aanpassing aan de bedrijfsvoering is gekozen voor een nieuwe website en een nieuw domein rdgklimmaterialen.nl. Hiervoor hebben wij gekozen voor het webshopsysteem van CS-Cart omdat interspire helaas niet meer werd bijgewerkt.
Het webshopsysteem van CS-Cart biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor het invoeren en bijhouden van het assortiment van deze klant. Verder is er gekozen voor het betalingssysteem van Sisow, welke naadloos in deze webshop is verwerkt. Het is mogelijk te betalen via iDeal, MisterCash maar ook met een overschrijving vooraf en achteraf. 

 

SCT Juridisch AdviesbureauSCT Juridisch Adviesbureau (www.sct-juridischadviesbureau.nl)
SCT Juridisch Adviesbureau is het aanspreekpunt voor iedere ondernemer die behoefte heeft aan praktisch en helder juridisch advies.
Het bureau is al meer dan dertig jaar actief voor MKB en familiebedrijven, met name in wegtransport en logistiek, en regelmatig ook voor opdrachtgevers in andere sectoren.
Naar aanleiding van een gehackte website (door een verouderde joomla installatie) is er besloten een nieuwe website te maken. Wij hebben hiervoor gekozen voor een Wordpress installatie waarbij wij zo veel mogelijk informatie 1-op-1 hebben overgenomen. Er is hier onder andere gebruik gemaakt van een berichtensysteem, een kopieerbeveiliging, SEO uitbreidingen en een koppeling met een nieuwsbriefsysteem van MailChimp.
Ook is er gekozen de website uit te rusten met een SSL certificaat, om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen en voor betere zoekmachine resultaten. 
 

Soffree on Fifty-FourSoffree on Fifty-Four (www.soffree.nl)
Sinds 2015 bevindt zich aan het begin van de winkeldijk in het centrum van Oud-Beijerland het hippe restaurant: Soffree on fifty-four. Groot geworden door klein te blijven.
Een moderne op Wordpress gebaseerde website met het responsive template Mise en Place. Maakt gebruik van de reserveringsplugin van Formitable, zodat iedereen een tafeltje kan reserveren via de website.

  

TAK juridisch adviesbureau

TAK juridisch adviesbureau (www.takjuridischadviesbureau.nl)
TAK juridisch adviesbureau is een jong en dynamisch bedrijf. De rechtshulp wordt u geboden door drie universitaire rechtenstudenten die uw juridische vraag op maat beantwoorden.
Deze met Wordpress gemaakte website geeft een goed idee van de werkzaamheden van het bedrijf.

 

 

van der Mark Zorghulpmiddelenvan der Mark Zorghulpmiddelen (www.vandermarkzorghulpmiddelen.nl)
van der Mark Zorghulpmiddelen is een hulpmiddelen-centrum en thuiszorgwinkel voor zorgcentra, ziekenhuizen en particulieren. Er kunnen hier o.a. anti-decubitus en andere zorghulpmiddelen gekocht en gehuurd worden.
Voor deze webshop zijn wij uitgegaan van een systeem gebaseerd op CS-Cart en een koppeling met het Sisow betaalsysteem. Omdat de klant specifieke wensen heeft voor deze webshop zijn er door ons ook een aantal uitbreidingen geschreven (o.a. een bestelformulier en een loginsysteem voor artsen en medewerkers). Vanwege de wettelijke eisen en de zoekmachine optimalisatie wordt er ook hier gebruikt gemaakt van een SSL-Certificaat.

 

VTN NumansdorpVTN Numansdorp (www.vtnnumansdorp.nl)
Ventilatie Techniek Numansdorp B.V. is een bedrijf dat volledig is gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van ventilatiesystemen, voornamelijk in de woningbouw en de kleinere utiliteitsbouw.
Een Wordpress implementatie waarbij uit is gegaan van een bestaand ontwerp. Het ontwerp is geheel overgenomen van de bestaande website met wat kleine wijzigingen aan het uiterlijk.

 

 

WDW onderhoud & installatie

WDW onderhoud & installatie (www.wdwobl.nl)
WDW onderhoud & installatie is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd in het installeren en renoveren van uw badkamer en toilet, dakwerk aanbrengen en onderhouden, CV plaatsen en onderhouden, voorzien van duurzame energie oplossingen en al het traditionele loodgieterswerk.
Een mooie website gemaakt met Wordpress.

  

Wielerclub Oud-BeijerlandWielerclub Oud-Beijerland (www.wielerclubobl.nl)
De wielerclub is een vriendenclub die fietstochten en trainingsritten rijden. De trainingsritten hebben voornamelijk het karakter van een toer- of trimtocht.
Een voorbeeld van een Wordpress implementatie met specifieke wijzigingen zoals bijvoorbeeld de sponsors en een aangepast uiterlijk.

 

   

WTSS ServicesWTSS Services (www.wtssservices.nl)
WTSS Services is een werktuigkundig installatie servicebureau gespecialiseerd in klimaat- en duurzame energie technieken.
Een voorbeeld van een responsive Wordpress implementatie met beperkte aanpassingen om het uiterlijk te laten overeenkomen met de huisstijl.