VoIP Telefonie


Algemeen
Bij IP-telefonieVoice over IP of VoIP wordt een IP-netwerk, meestal het internet, gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld en gebruikt.
Doordat er gebruikt gemaakt kan worden van bestaande infrastructuur is er in de meeste gevallen een reductie van kosten mogelijk.


VoIP bij Sunteam

Sunteam levert VoIP in 2 betaalvarianten, belminuten en fair-use.
Bij belminuten betaalt u een vast bedrag en krijgt u achteraf een rekening voor het verbruik.
Bij fair-use betaalt u een vast bedrag en kunt u onbeperkt(1) bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. U krijgt achteraf een rekening voor de eventuele overige gesprekskosten.

Mogelijkheden

Heeft u een keuzemenu nodig, een wachtrij of een voicemail die de berichten doorzet naar uw e-mail? Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden. 

Tarieven

Setupkosten, €24,20 incl. btw (eenmalig)
Belminuten abonnement, €8,87 incl. btw. per toestel per maand
Fair-use abonnement, €22,59 incl. btw. per toestel per maand. Minimale afname van 2 toestellen vereist!

De belkosten bij een Belminuten abonnement zijn afhankelijk van de beltarieven, deze kunt u hier vinden.

Alle abonnementen worden, tenzij anders overeengekomen, per kwartaal gefactureerd, maar zijn maandelijks opzegbaar.

Sunteam levert, indien gewenst, ook de telefoontoestellen, maar gezien de grote keuze in toestellen kunt u hiervoor het beste
contact met ons opnemen.
Ook voor verdere informatie of specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen.

1: Fair-use, of anders genoemd; het afkopen van belverkeer geldt voor het bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Betaalde servicenummers zijn niet inbegrepen, uiteraard zijn deze wel bereikbaar. BIj deze variant is een fair-use policy van toepassing.