Online Backup

Wat is Online Back-up?

Online Back-up van Sunteam is een dienst waarmee u snel, betrouwbaar en efficiënt een back-up van uw bestanden op de computer kunt maken met behulp van STCstorage software.

Hoe werkt Online Back-up?

Online Back-up is een automatisch extern back-upsysteem dat heel eenvoudig uw bestanden wegschrijft via uw internet-verbinding naar een server in een beveiligd datacentrum ergens in Nederland. Ondanks de geavanceerde techniek is het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk.

Met behulp van de STCstorage software op uw computer kunt u instellen welke bestanden u wanneer veilig wilt stellen. Dit kunnen individuele bestanden zijn, complete systeemmappen of uw favoriete foto’s of muziek. Alles wordt snel versleuteld en volledig automatisch opgeslagen op onze server, ongeacht het tijdstip of de frequentie.

De eerste keer zal er een back-up gemaakt worden van alle gegevens. Alle volgende keren zullen alleen de gewijzigde bestanden worden opgeslagen. U hoeft dus niet telkens uw complete back-up set via uw internetverbinding te verzenden. Na elke back-up krijgt u een e-mail ter bevestiging en informatie. U bent dus altijd op de hoogte!

De back-ups die u maakt blijven standaard bewaard, tenzij u expliciet aangeeft dat een specifieke back-up verwijderd moet worden. De instellingen hiervoor kunt u overigens afstemmen op uw specifieke situatie en wensen.

De back-ups die u heeft gemaakt zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en staan razendsnel weer op uw systeem wanneer dit nodig is. Met één klik op de muis staat de meest recente back-up weer volledig tot uw beschikking. U kunt al uw bestanden terugzetten, maar u heeft ook de mogelijkheid om individuele bestanden te selecteren.

Sunteam Online Backup

Prijsoverzicht

Onderstaand vindt u een overzicht van de Online Back-up prijzen & pakketten die wij aanbieden.

  Prijs per maand excl. btw.
Pakket Standaard(1) Pro(1)
Online back-up 1GB €3,15 Niet beschikbaar
Online back-up 2GB €3,61 Niet beschikbaar
Online back-up 5GB €4,98 €19,16
Online back-up 10GB €7,26 €21,44
Online back-up 15GB €9,54 €23,72
Online back-up 20GB €11,82 €26,00
Online back-up 25GB €14,10 €28,28
Online back-up 50GB €25,50 €30,56
Online back-up 75GB €36,90 €51,08
Online back-up 100GB €48,30 €62,48
Online back-up 150GB €71,10 €85,28
Online back-up 200GB €93,90 €108,08

Meer opslag of afwijkende pakketgroottes op aanvraag mogelijk.

De voordelen van Online Back-up!

Veilig
STCstorage is uitermate goed beveiligd. Al uw bestanden worden, voordat ze naar onze server worden weggeschreven, versleuteld met behulp van een complexe encryptie-methode. Hierdoor bent u de enige die toegang heeft tot uw bestanden. Dus ook wij kunnen uw gegevens niet bekijken. STCstorage ondersteunt AES (computerversleutelingstechniek) én Twofish (blokversleutelingstechniek).

Gebruiksvriendelijk
De STCstorage software is eenvoudig te installeren en is eenvoudig te gebruiken. De overzichtelijke interface en de heldere structuur vereisen minimale technische kennis van de gebruiker. Na het instellen van uw back-up set verloopt alles automatisch en u wordt op de hoogte gehouden van de status van uw back-ups via e-mail.

Flexibel
Back-ups kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemaakt en opgehaald worden en het systeem is volledig naar uw wensen en eisen in te stellen, ongeacht de aard van de gegevens. De hoeveelheid beschikbare ruimte is variabel en is afhankelijk van de abonnementsvorm. Mocht u meer ruimte nodig hebben, dan heeft u altijd de mogelijkheid om uw abonnement snel en eenvoudig uit te breiden.

Voor zakelijke én particuliere gebruikers
Online Back-up biedt zowel zakelijke als particuliere gebruikers een slimme en doeltreffende back-up oplossing. Het systeem is minstens zo geschikt voor uw persoonlijke fotoalbum of uw muziekbibliotheek, als voor de bestanden waar u of uw personeel elke dag mee werkt. Of de gegevens nu kostbaar of dierbaar zijn, u weet zeker dat er altijd een recente back-up op onze server staat!

Efficiënt en Effectief
Online Back-up vereist geen investering in additionele software of hardware. De STCstorage software is alles wat u nodig heeft. Daarnaast bespaart het een hoop tijd en energie, die u liever ergens anders aan besteedt. De back-ups worden automatisch en snel uitgevoerd op het moment van uw voorkeur.

1De pro versie heeft de volgende voordelen t.o.v. de standaard versie:

  • Ondersteuning voor het back-uppen van Microsoft SQL Server, Microsoft Exchange Server en Linux.
  • De mogelijkheid om meerdere systemen te backuppen.