Malwarebytes Premium

Malware is de verkorte naam van ‘malicioussoftware’. Malware omvat elk softwareprogramma dat is gemaakt om een ongeautoriseerde en vaak schadelijke bewerking uit te voeren op het apparaat van een gebruiker. Virussen zijn dus maar een klein onderdeel van deze verzameling.

Een virusscanner zoekt en verwijderd vaak alleen virussen en soms maar een klein deel van andere malware. Alleen een virusscanner is dus niet meer voldoende!

Malwarebytes Premium is uitermate geschikt is om als aanvullende malwarescanner te gebruiken naast uw geïnstalleerde virusscanner, internet security pakket en andere beveiligingssoftware. Zeker wanneer u gebruik maakt van een gratis virusscanner is de premium versie een aanrader om uw computerbeveiliging te optimaliseren.

4x krachtiger, 4x sneller

Malwarebytes heeft uw beste verdediging tegen geavanceerde bedreigingen nu nog beter gemaakt. Malwarebytes biedt nu vier modules die malware tegen gaan:

  • Anti-Malware
  • Anti-ransomware
  • Anti-exploit
  • Bescherming tegen kwaadaardige websites

U beschikt hiermee over de allerbeste detectie, bescherming en malwareverwijdering van Malwarebytes in één krachtige oplossing.

Malwarebytes Anti-MalwareMalwarebytes Premium aanschaffen en downloaden

Via de onderstaande link kunt u Malwarebytes Premium aanschaffen.
Malwarebytes Premium 1 jaar voor 1PC kost slechts €39,99 inclusief btw.

Klik hier om Malwarebytes Premium aan te schaffen